Plastische Chirurgie

U overweegt een esthetische of plastische ingreep? In dit deel van de website geven wij u wat uitleg over de meest voorkomende plastische en esthetische correcties met telkens hun voordelen, nadelen en risico’s.
Mediclinic is in 2005 gestart als een kliniek voor plastische chirurgie en esthetische dermatologie. Esthetische behandelingen zijn dus onze specialiteit. Het unieke voordeel van onze praktijk is dat de plastisch chirurg en de esthetische dermatologe zeer nauw samenwerken zodat u een eerlijk advies krijgt en u geen onnodige chirurgie zal worden aangeraden als er ook minder invasieve oplossingen bestaan voor uw probleem. We denken dan bijvoorbeeld aan laserbehandelingen of rimpelbehandelingen. Nergens vindt u een meer compleet, eerlijker en meer gespecialiseerd advies en aanbod qua esthetische correcties.

Boek geheel vrijblijvend een afspraak met de plastisch chirurg. U kunt uw vragen, problemen en wensen bespreken. In alle openheid zal hij de beperkingen en mogelijke complicaties met u bespreken. Zo krijgt u een realistisch beeld van de gekozen behandeling, wat teleurstellingen na de operatie vermijdt. Indien nodig kan bijkomend advies gevraagd worden aan de dermatologe, kinesiste of schoonheidsspecialiste.

Alles wat u hier kan lezen is louter informatief bedoeld. In geen geval kunnen deze teksten een bezoek aan de dokter vervangen!

Meest gevraagde ingrepen:

Borsten:

Gelaat:

Lichaam:

Voor het volledige assortiment behandelingen dat we aanbieden, bekijk rubriek "Behandelingen".