Medische Wellness

Wie aan Mediclinic denkt, denkt aan plastische chirurgie, dermatologie, geneeskunde, laserbehandelingen... Kortom efficiënte geneeskundige methodes om schoonheid te bevorderen. Vanaf heden komt daar een compleet nieuwe dimensie bij. De professionele medische wellness is nu zo ver ontwikkeld dat we al veel resultaat zien met een arsenaal aan zeer zachte, uiterst aangename, rustgevende of verkwikkende behandelingen. 
U kan voortaan terecht voor gelaatsverzorgingen, medische pedicure, manicure, definitief ontharen, huidverstrakking, anti­cellulitisbehandelingen, peelings, diverse massages en arrangementen. Vanaf heden kan u dus bij ons ook puur genieten.
De behandelingen kunnen volledig los of in combinatie geboekt worden met eventuele dermatologische of chirurgische behandelingen. Een ontspannen lichaam en geest bereiden u  namelijk optimaal voor op de meer stresserende behandelingen en geven u de nodige rust om nadien in de beste omstandigheden te herstellen.
Bij Mediclinic kan u vertrouwen op jarenlange ervaring en kwalitatieve behandelingen volgens de meest recente inzichten in onze nieuwe hypermoderne en rustgevende infrastructuur.

De behandelingen worden niet door artsen maar door paramedisch personeel uitgevoerd. Onze schoonheidsspecialistes hebben naast een diploma schoonheidszorg ook een diploma van verpleegkunde of een licentie kinesitherapie. De behandelingen werden in samenspraak met de dermatologe ontwikkeld en geselecteerd.