Lipvergroting

Heeft u van nature dunne lippen of zijn ze geleidelijk aan dunner geworden met het ouder worden, dan kan het opvullen van de lippen met fillers voor u de oplossing zijn. Fillers blijfven ongeveer 1 jaar aanwezig. Hierna kan de behandeling herhaald worden.

Tijdens de behandeling kunnen er blauwe plekken of zwellingen ontstaan. U kan een week vóór de behandeling tot enkele dagen erna tabletjes of druppeltjes Arnica innemen, te verkrijgen bij de apotheek of homeopathische winkels.

Wanneer antistollingsmedicatie gebruikt, dan dient u het gebruik ervan een week vóór de behandeling tot drie dagen erna te stoppen. Om dezelfde reden vermijdt u ook best de inname van vitamine E en grote hoeveelheden look. Indien nodig, raden wij pijnstillers aan.

Indien u ooit koortsblaren (Herpes) heeft gehad, dient u medicatie in te nemen, dit om een eventuele herpes opstoot te voorkomen.

Afhankelijk van het gebied en de patiënt wordt u vooraf plaatselijk verdoofd. De injectie zelf gebeurt met een ultradun naaldje. Na de behandeling ziet u onmiddellijk het resultaat. De dag zelf en de eerste twee dagen na de behandeling kan u eventueel een zwelling ervaren, en zelden een blauw plekje door de naaldprik.

Kostprijs


Lipvergroting (filler) 300€

Partners Mediclinic