Mental coaching

  • Droom je al jaren van een slank figuur?
  • Ben je het gevecht beu tegen overtollige kilo’s?
  • Ben je na het zoveelste dieet, extra kilo’s aangekomen en een berg frustratie rijker?
  • Heb je een haat-liefde verhouding met je weegschaal?

Ga deze keer voor een andere aanpak. Enkel door het anders aan te pakken, kan je een ander resultaat verwachten!

Geen karakter? 
Dit is niet de oorzaak!  Niemand kan continu streng diëten en zich alles ontzeggen.  Dit werkt tijdelijk.  Na dit kortstondig succes, komen de kilo’s er terug bij, vergezeld van frustratie en een deuk in je zelfrespect.  Iedere week komt er een nieuw dieet op de markt.  Indien deze een blijvend resultaat geven, hoe komt het dan dat overgewicht nog steeds bestaat?

De reden? 
Een dieet richt zich enkel op voeding.  Dit is voor de meesten, te beperkt.  Afslanken zit immers tussen de oren.  Door voeding en beweging te combineren met Mental coaching, ga je je doel bereiken én een nieuwe gewichtstoename vermijden.  Bij Mental coaching wordt er niet gefocust op voeding, maar op emoties.  Zo leer jij je saboteurs aan te pakken.  Iedereen weet ondertussen wat gezond en ongezond is.  Maar toch slagen we er niet in, om blijvend gewicht te verliezen.

Onze werkwijze:
We gaan op zoek naar de oorzaak van je gewichtstoename.  Door de oorzaak aan te pakken, vermijd je een nieuwe gewichtstoename.  Je krijgt een inzicht in jezelf, je denkwijze en moeilijke momenten.  Hoe ga je om met emoties, stress, frustratie en vermoeidheid?  Zo krijg je terug controle over jezelf.
We werken met opdrachten, zodat je nieuwe gewoontes aanleert.  Je weet immers wat je moet doen, maar het effectief doen, is een ander verhaal.  Hier brengen we verandering in!
Ga voor een persoonlijke aanpak, die bij jouw interesses en gezinssituatie past.  Iedere persoon is anders.  Het is niet omdat de ene persoon graag sport, dat dit ook voor jou zo is.  Door de aanpak hierop af te stemmen, ga je het volhouden en blijvend resultaat boeken. 

Wat kan je verwachten?

  • Geen vast traject of minimaal aantal verplichte sessies
  • Je kiest zelf hoe vaak en wanneer je wenst te komen (dit hoef je niet op voorhand te beslissen)
  • Afrekening per sessie
  • Ondersteuning en opvolging per mail inbegrepen

Partners Mediclinic