Liposuctie

Mediclinic heeft een ruime ervaring in het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Na consultatie bij de dermatoloog wordt de veiligste en meest effectieve behandeling voorgesteld. De respectievelijke behandeling wordt steeds uitgevoerd door of onder supervisie van de dermatoloog.

Mediclinic is al ruim 10 jaar dé privékliniek voor uw liposuctie en vele andere chirurgische ingrepen. U kan bij ons onder meer terecht voor behandelingen op het gebied van plastische chirurgie, dermatologie, oogheelkunde, dieet en vasculaire chirurgie. Al onze medewerkers zijn uitstekend opgeleid en werken enkel met kwaliteitsmaterialen waardoor we u een mooi eindresultaat kunnen bieden even als een persoonlijke service en een perfecte nazorg.

Liposuctie binnen een privékliniek laten uitvoeren

Wanneer het gaat om het behandelen van het lichaam staat de liposuctie bij Mediclinic hoog in de lijst van aanvragen. Onze plastisch chirurg heeft dan ook een brede ervaring met het uitvoeren van deze behandeling en weten precies wat de ingreep voor u kan betekenen. Tijdens de behandeling wordt via kleine sneetjes in de huid onderhuids vet weggezogen, waardoor uw contouren verbeteren. Bij Mediclinic hebben we alle materialen en kennis in huis om de liposuctie op een veilige manier te laten verlopen. We bieden we u ook nog een persoonlijke nazorg voor een snel en mooi herstel.

Onze specialisten

Dankzij de ervaring en kunde van onze medewerkers staan zij steeds borg voor de hoge kwaliteit van al hun medisch handelen. Alle artsen staan ingeschreven bij de Orde van Geneesheren en zijn uitstekend in staat een liposuctie bij u uit te voeren. Zou u graag kennis maken met een van onze plastisch chirurgen of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

   Meer behandelingen bij Mediclinic

Veilige borstvergroting | Spierontspanner | Borstvergroting | Ooglidcorrectie Leuven | Hoeveel kost neuscorrectie | Veilige borstvergroting | Spierontspanner

MEDICLINIC BELGIE

Bogaardenstraat 49c
B-3050 Oud-Heverlee

Kardinaal Mercierstraat 11
3200 Aarschot
*Raadpleging enkel op dinsdag namiddag

+32 16 58 59 58

MEDICLINIC LUXEMBURG

Z.I. Eselborn-Lentzweiler
20, Op der Sang
L-9779 Eselborn

00352 27 40 97 19

OPENINGSUREN

maandag: 8:30-18:00
dinsdag: 8:30-18:00
woensdag: 8:30-18:00
donderdag: 8:30-18:00
vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Ons bezoeken met het openbaar vervoer:
Met de trein - Leuven /Ottignies - halte Oud-Heverlee (op 150m van Mediclinic)
Met de bus - volgende buslijnen stoppen in Oud-Heverlee: 598, 337 en 537 ( www.delijn.be)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht