Liposuctie prijs

Mediclinic heeft een ruime ervaring in het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Na consultatie bij de dermatoloog wordt de veiligste en meest effectieve behandeling voorgesteld. De respectievelijke behandeling wordt steeds uitgevoerd door of onder supervisie van de dermatoloog.

Voor een liposuctie van de benen en andere lichaamsdelen kunt u terecht bij Mediclinic nabij Leuven. Wij zijn namelijk één van de meest geavanceerde privéklinieken van Europa en bieden een totaalconcept op het gebied van esthetiek. Onze ervaren artsen en hoog gekwalificeerd personeel stelt veiligheid centraal tijdens alle esthetische behandelingen en maken gebruik van een ultramoderne infrastructuur. Daarnaast berekenen wij altijd een eerlijke prijs voor een liposuctie of andere plastische ingrepen.

Liposuctie van de benen bij Mediclinic nabij Leuven

Bij liposuctie worden er kleine sneetjes gemaakt van ongeveer een halve centimeter. Hierdoor wordt met een verfijnde techniek onderhuids vet weggehaald. Dit wordt gedaan door eerst vloeistof in te brengen die de bloeding beperkt, en vervolgens de te behandelen zone te verdoven. Canules worden aangesloten op een zuigslang en er wordt met de hand bewogen om het vet weg te halen. Er kan ook gekozen worden voor ultrasone liposuctie. Hierbij wordt er op de canule een utrasonenkop geplaatst. Het vetweefsel wordt hiermee omgezet in een witte vloeistof. Daarnaast wordt de huid met deze methode ook strakker; nog een voordeel. Dit wordt gedaan zonder littekens achter te laten. Deze ingreep is zeer veilig, mits er gewerkt wordt in een uiterst steriele omgeving. Dit is natuurlijk het geval bij Mediclinic; hier bent u van verzekerd. Voor liposuctie van de benen bent u bij ons nabij Leuven dan ook aan het juiste adres. De prijs van de liposuctie kan wisselen per ingreep. U kan de prijs van de liposuctie vinden op onze website.

Een afspraak maken om de behandeling te bespreken

Wilt u graag een liposuctie aan de benen laten doen, dan kunt u terecht in onze kliniek nabij Leuven. Voorafgaand vindt er dan ook eerst een afspraak plaats, waarin uw problemen en de oplossingen daarvoor besproken worden. Tijdens deze afspraak wordt dan natuurlijk ook de prijs van de liposuctie besproken. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. U kunt een afspraak met één van onze artsen maken door te bellen naar +32 16 58 59 58.
Meer behandelingen bij Mediclinic

Borstvergroting | Ooglidcorrectie Leuven | Hoeveel kost neuscorrectie | Veilige borstvergroting | Spierontspanner | Borstvergroting | Ooglidcorrectie Leuven

MEDICLINIC BELGIE

Bogaardenstraat 49c
B-3050 Oud-Heverlee

Kardinaal Mercierstraat 11
3200 Aarschot
*Raadpleging enkel op dinsdag namiddag

+32 16 58 59 58

MEDICLINIC LUXEMBURG

Z.I. Eselborn-Lentzweiler
20, Op der Sang
L-9779 Eselborn

00352 27 40 97 19

OPENINGSUREN

maandag: 8:30-18:00
dinsdag: 8:30-18:00
woensdag: 8:30-18:00
donderdag: 8:30-18:00
vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Ons bezoeken met het openbaar vervoer:
Met de trein - Leuven /Ottignies - halte Oud-Heverlee (op 150m van Mediclinic)
Met de bus - volgende buslijnen stoppen in Oud-Heverlee: 598, 337 en 537 ( www.delijn.be)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht