Facelift prijs

Mediclinic heeft een ruime ervaring in het behandelen van verschillende huidaandoeningen. Na consultatie bij de dermatoloog wordt de veiligste en meest effectieve behandeling voorgesteld. De respectievelijke behandeling wordt steeds uitgevoerd door of onder supervisie van de dermatoloog.

Veel mensen zijn benieuwd naar een facelift, en wat daar precies de prijs van is. U kunt de prijzen terugvinden op onze website, waarbij ook de facelift werd vermeld. Echter is de prijs van de facelift niet het belangrijkste, maar de kwaliteit van de uitvoering ervan. Het is bij een facelift, en andere esthetische ingrepen, namelijk belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare kliniek. Voor een facelift kunt u uitstekend terecht bij Mediclinic. Bij Mediclinic werken ervaren artsen en hoog gekwalificeerd personeel. Wij vinden veiligheid tijdens onze esthetische behandelingen erg belangrijk.

Een facelift laten doen: informeer vooraf naar de prijs

Een facelift laten doen is natuurlijk niet gratis; het is daarom belangrijk om vooraf naar de prijs te informeren. Dit kunt u doen tijdens een vrijblijvende afspraak met één van onze artsen. Tijdens deze afspraak wordt ook de behandeling besproken. Tijdens een facelift wordt de huid namelijk losgemaakt van de hals en de wangen en vervolgens strakgetrokken in de richting van de haarlijn. Deze ingreep heeft effect op de kaaklijn, wangen, lijntjes, lachplooi en de hals. Tijdens de afspraak worden de probleemgebieden besproken en wordt besproken op welke manier deze problemen verholpen gaan worden. Er zijn namelijk verschillende methoden voor een facelift. Uw arts zal u adviseren over de juiste techniek voor uw gelaat. Uiteraard wordt altijd gestreefd naar een natuurlijke uitstraling. Bekijk ook de mini facelift, welke steeds aan populariteit wint daar deze minder ingrijpend is.

Neem contact op om een afspraak te maken

Wilt u graag een facelift laten doen, dan kunt u terecht bij Mediclinic. Op onze website vindt u ook de prijs die wij rekenen voor een facelift. Om een afspraak te maken, of voor meer informatie, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar +32 16 58 59 58.Meer behandelingen bij Mediclinic

Ooglidcorrectie Leuven | Hoeveel kost neuscorrectie | Veilige borstvergroting | Spierontspanner | Borstvergroting | Ooglidcorrectie Leuven | Hoeveel kost neuscorrectie

MEDICLINIC BELGIE

Bogaardenstraat 49c
B-3050 Oud-Heverlee

Kardinaal Mercierstraat 11
3200 Aarschot
*Raadpleging enkel op dinsdag namiddag

+32 16 58 59 58

MEDICLINIC LUXEMBURG

Z.I. Eselborn-Lentzweiler
20, Op der Sang
L-9779 Eselborn

00352 27 40 97 19

OPENINGSUREN

maandag: 8:30-18:00
dinsdag: 8:30-18:00
woensdag: 8:30-18:00
donderdag: 8:30-18:00
vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Ons bezoeken met het openbaar vervoer:
Met de trein - Leuven /Ottignies - halte Oud-Heverlee (op 150m van Mediclinic)
Met de bus - volgende buslijnen stoppen in Oud-Heverlee: 598, 337 en 537 ( www.delijn.be)

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht