Contact

Borstvergroting Leuven

Daarom MediClinic

Overweegt u een borstvergroting te laten doen, dan kunt u terecht bij Mediclinic, goed gelegen voor zowel Antwerpen, Brussel en Leuven. In onze kliniek werken enkel ervaren artsen en hoog gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring in hun vakgebied. Wij bieden altijd een aanpak op maat en doen dit in alle discretie. Natuurlijk dragen we veiligheid bij esthetische behandelingen hoog in het vaandel.

Borstvergroting laten doen bij Mediclinic nabij Antwerpen, Brussel en Leuven

Nabij Brussel, Leuven en Antwerpen vindt u Mediclinic, een kliniek waar u onder andere terecht kunt voor een borstvergroting. Bij Mediclinic wordt een borstvergroting altijd in een uiterst steriele omgeving uitgevoerd; dit is erg belangrijk. Als één van de weinige klinieken beschikken wij over de meest gesofisticeerde apparatuur om zo voorspelbaar, veilig en steriel mogelijk te kunnen werken. De borstimplantaten die wij gebruiken bevatten cohesieve siliconengel. Deze is niet vloeibaar, waardoor een lek is uitgesloten. De protheses die we gebruiken voldoen aan de strikte Europese normen en krijgen van de fabrikanten een levenslange garantie mee. Met deze implantaten kan een 100% natuurlijk resultaat behaald worden. Onderscheid met echt borstklierweefsel is hiermee niet zichtbaar of voelbaar.

Een afspraak maken

Tijdens de afspraak worden de vorm, stevigheid en het volume van de implantanten samen met u gekozen. Dit doen we aan de hand van een nauwkeurige meting en het gebruik van pasprotheses. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Bent u dus op zoek naar een betrouwbare kliniek in de omgeving van Antwerpen, Brussel en Leuven waar u terecht kunt voor een borstvergroting, maak dan een vrijblijvende afspraak bij Mediclinic. Dit kunt u doen door te bellen naar +32 16 58 59 58.
Meer behandelingen bij Mediclinic

Beste kliniek voor plastische chirurgie België | Neuscorrectie | Borstvergroting | Rimpelvuller | Liposuctie prijs | Goede plastisch chirurg België | Veilige borstvergroting


Bogaardenstraat 49c
B-3050 Oud-Heverlee

Kardinaal Mercierstraat 11
3200 Aarschot
*Raadpleging enkel op dinsdag namiddag

+32(0)16 58 59 58
11-13, rue de l'Industrie
Bátiment Solar Wind
L-8399 Windhof Luxembourg

00352 27 40 97 19

maandag: 8:30-18:00
dinsdag: 8:30-18:00
woensdag: 8:30-18:00
donderdag: 8:30-18:00
vrijdag: 8:30-18:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Velden met * zijn verplicht